Yhm, 14 rozdzial. Chyba pierwszy gdzie Zaria ma wieksza role ... I wreszcie pokazala Zerdowi gdzie. jego miejsce. Tak jest! Brawo dziewczyno! Bierz sie za Dytera. Eeee... Ok to ostatnio to dodalam tak od serca.
A 15 to Saiyanie. A fuuuuj. Jak ja ich nie lubie. Az dziw ze maja tylu fanow i fanek.... Fanek prawdopodobnie wiecej. Brrr...
Pisz 16 ... albo dokoncz Dyter special hehe..
15 rozdział był jak dla mnie fenomenalny. Nieco przydługi można by podzielić na 2 ale i tak świetny;). Ciekawym czego szuka Slug:P
15 to zamkniecie pierwszej czesci i moim zdaniem dobrze, ze jest taki dlugi
Poza tym czy to nie przyjemne uczucie jak sie czyta tak dlugi i nadodatek bardzo ciekawy rozdzial
Teraz bedzie mozna w koncu spokojnie z reszta porozmawiac o aktualnychwydarzeniach
Cóż, po przeczytaniu tych piętnastu rozdziałów mam jedno pytanie. Czemu zabiłeś Goku już na samym początku fika ? Rozumiem, że koncepcja fika jest całkowicie inna( czyli bez znanego nam ziemskiego sajana) ale szkoda, że nie było chociaż kilku linijek opisu, jak to się stało.
Co takiego tworzą Gero i Bulma - czyżby Komórczaka ?
Czy nazwy sajańskich klanów są z czymś powiązane ?
Oraz czy - skoro Slug nadal szuka artefaktów etc. po Kaioshinach - cesarz zna już tajniki "starożytnych nameczan" czy też to co szuka/znajdzie to będzie coś zupełnie niepowiązanego z kinówką ?
Tytus kiedy 16 rozdział pojawi się na stronie. Wiem że to zależy od Voda, ale dysponujesz takim info ?
I drugie pytanko. Czy 16 rozdział jest równie długi jak 15 ?
Tytus @ 26.08.08, 14:28 pisze:Ostatnio wpadla mi w rece gra Mass Effect, ktora musialem ukonczyc (2 razy)
o ile wcześniej raczej nie zwracałem na niego uwagi, to w tym odcinku pokazał się najgorzej jak się dało
Rozdział fajny, ale...
a. za krótki
b. za bardzo jednowątkowy
To ja raczej byłbym jego antyfanem... o ile wcześniej raczej nie zwracałem na niego uwagi, to w tym odcinku pokazał się najgorzej jak się dało :/. I może sobie nadawać, że jest ofiarą społeczeństwa, reklamy, czy czego tam, ale chcąc, mógłby się temu przeciwstawić.
Może i jest wredną szują, gnidą i leniem ale on jest taki ... hm ... (szukam odpowiedniego słowa) "uroczy" na swój sposób.No i przystojny (heh, mówi to osoba która projektowała jego wygląd
no coż ).
Dyter to zuuuuo... może sobie twierdzić że takim stworzyło go społeczeństwo ale to wciąż zuuuuo.
Zaria:
Mylisz sie Zarioja bardzo lubie Dytera, a sceny z jego udzialem wiele razy doprowadzaly mnie ze smiechu... czy to pobudka na skrzyzowaniu po libacji, czy to klotnia z barmanem lub tez ostatnio zmiennocykl i krecenie glowa ksiecia... moze lubie go dlatego, ze jest do mnie troche podobny jezeli chodzi o nawyki i zachowanie
w kazdym razie jedna z moich ulubionych postaci meskich...
Stonecold to był ten n00bek wyzywający od Snowblinda?
Bo wystarczy że ty w uroczy sposób podkreślasz jego niepewną orientację;)
moze lubie go dlatego, ze jest do mnie troche podobny jezeli chodzi o nawyki i zachowanie
Bo wystarczy że ty w uroczy sposób podkreślasz jego niepewną orientację;)
Ja mówiłem o Zerd'zie:D, bo pytałaś czemu nikt się go nie czepia:D
Wychodzi na to, ze Dyter potrzebuje wladczej Changelinki z mrozna i twarda reka, ktora bedzie stosowac wobec niego technike "twardej milosci" i bedzie go trzymala w ryzach.
Dyter i wladcza zmiennoksztaltna... moze mu zaproponowacrandke z Frostbite
Moze i ja to wiem, i ty to wiesz....ale czy Dyter to wie? Tego nikt nie wie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości