BTW coś ode mnie:
http://www.hellsing-manga.yoyo.pl/news.php - wg mnie najlepsz polska strona o Hellsing jeżeli chodzi o materiały do pobrania, od odcinków TV, przez rozdziały mangi, aż po OST do serii
Przy okazji dowiedziałem się o Trailerze Hellsing IV
http://www.youtube.com/watch?v=Kdmoq7BhrNw - Trailer Hellsing Ultimate IV dla chętnych
Oficjalna premiera: 05.10.2007 - Piątek 5 Października 2007 r.n.e.
Wracająć do OAVek:
Jest w nich kilka rzeczy, które wydają mi się lepsze niż w serii TV
Oczywiśćie opróćz grafiki są to:
1. Ciuszek Victroii - wg. mnie lepiej jej z blond włosami i w zoltym stroju niz ruda w niebieskim
2. Bracia Valentine - ci panowie w OAVkach wymiatają, szczególnie Jan, takiej dawki humoru nie dostarczył mi w Hellsingu nikt, w serii TV tak się nie wyróżniali, ale w OAVce zachowanie młodszego z braci bije wszelkie rekordy, a jego legendarne "Ciao" do strażnika bram, to po prostu Rotfl
Jednak starszy ma jakies dziwne akcje. Zwlaszcza podczas walki z Alucardem...Bron ktora pozniej urwala mu noge jednym strzelem zostala przylozona mu do czola. Z bezposredniej odleglosci powinno mu to urwac glowe, a zrobilo jedynie mala dziurke w czaszce. Poza tym wczesniej bylo powiedziane ze ta bron zalatwilaby nawet Andersena, a tu taki klops. W TV series Luke dostal z tej broni w brzuch, wiec jego przetrwanie po czyms takim bylo bardziej wiarygodne.
Tak BTW powiem, że Luke jeszcze wróci, mam nadzieje, że to nie był duży spoiler dla tych, którzy nie czytali conajmniej 9-10 tomu :|
Here's a lullaby to close your eyes good-bye
it was always you that I despised
I don't feel enough for you to cry oh well
here's a lullaby to close your eyes good-bye
Może Luke napiął mięśnie lub coś w tym guście, albo po prostu miał twardszy łeb niż resztę ciała Jan nie wykazywał zbytnio inteligencji w przeciwieństwie do niego, podczas jego akcji Luke wiele planował i analizował zwłaszcza w starciu z Alucardem
Mam do was pytanie czy ktos wie jak to dostac?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości